Jordi Pujol presideix la presentació de la fundació 'Dr. Iván Mañero' al Teatre-Auditori

Societat

Publicat el 31/gen/08 per Anna Bernadó

Unes 300 persones han assistit a la presentació en societat de la fundació privada 'Dr. Iván Mañero' que ha tingut lloc aquest dijous al vespre en un sopar al Teatre-Auditori. Tots els diners recaptats aniran destinats a un hospital de Guinea Bissau, a l'Àfrica. A l'acte hi ha assistit l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, com a president honorífic de la fundació, així com la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, en representació de l'alcalde.

La fundació privada 'Dr. Iván Mañero', amb seu a Granollers, va néixer l'estiu de l'any passat. El president honorífic de l'organització, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, explica què el va engrescar a participar en la iniciativa.

Jordi Pujol

El doctor Mañero fa goig mirant de recuprerar gent que ha quedat malmesa per les mines a Guinea Bissau.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La presidenta de la fundació, Ruth Mañero, explica l'objectiu de l'organització.

Ruth Mañero

És una fundació que col·labora amb l'ONG Amic. Ho hem fet aquí a Sant Cugat perquè ens havien parlat del Teatre-Auditori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tinenta d'alcalde de Seveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta per la ciutat.

Carmela Fortuny

És un orgull per Sant Cugat i pel nostre auditori que hagin triat aquesta ubicació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Màgic Andreu i la cantant Mònica Green han acabat d'amenitzar una nit que ha servit per recollir donatius per un hospital de Guinea Bissau, a l'Àfrica.