Retard en l'entrega de dues promocions d'habitatge públic


Temes relacionats

Promusa estudiarà demanar danys i perjudicis a Bruesa pels retards en les obres (18/oct/07)


  • Comparteix:

Les promocions d'habitatge públic a l'avinguda de la Clota i al carrer de Pere Ferrer, a Mira-sol, acumulen retards en l'entrega als seus adjudicataris. Les vivendes de l'avinguda de la Clota es donaran als adjudicataris més tard perquè cal rebre uns permisos en el sistema comú elèctric de l'edifici. En canvi, els pisos de Mira-sol s'entregaran amb retard per culpa de la constructora.

A partir de febrer, els adjudicataris dels pisos de l'avinguda de la Clota podran visitar els habitatges per decidir amb quina vivenda es queden. Les claus dels pisos s'entregaran quan la companyia elèctrica doni el vistiplau definitiu al sistema comú de l'edifici.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica l'origen del retard.

Mercè Conesa

No hem pogut entregar els pisos al gener perquè la companyia ha de dir si, a més del sistema comú elèctric, cal un comptador per cada habitatge.


Conesa ha atribuït el retard de l'entrega dels pisos de Pere Ferrer a l'empresa constructora i ha afegit que els habitatges s'entregaran a l'estiu.

Segons la tinenta d'alcalde, els adjudicataris reben tota la informació en una comissió de seguiment.

Mercè Conesa

S'ha creat una comissió de seguiment perquè els veïns vegin que el retard es deu a l'execució de l'obra.


A l'octubre de l'any passat, el gerent de Promusa va explicar que, si l'entrega dels pisos de la promoció de venda de Pere Ferrer es feia a l'abril d'aquest any, estudiarien demanar danys i perjudicis a l'empresa constructora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.