Baixen un 7,8% les vendes d'automòbils a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions ha alertat de la davallada en la xifra de matriculacions del mes de febrer, un 1,6% menys que l'any anterior. Les vendes de cotxes han minvat respecte anys anteriors, un total de 2,3% a nivell estatal i un 7,8% a Sant Cugat. Tot i la gran davallada, els concessionaris de la nostra ciutat es mostren tranquils perquè, segons diuen, és una realitat comuna en aquest sector on s'estaven vivint uns anys amb un nivell molt alt de vendes.

La venda de cotxes a Sant Cugat ha caigut respecte anys anteriors, un 7,8 % segons han informat diversos concessionaris de la ciutat. Però aquesta dada no ha d'alarmar perquè el nivell encara és molt alt, sense arribar als nivells europeus on tenen un número més elevat de cotxes per persona que a l'Estat Espanyol. El propietari del concessionari Opel Autocugat, Josep Maria Negre, ha dit que aquesta davallada al sector és normal i que la gent no s'ha d'alarmar.

Josep Mª Negre

És veritat que la devallada ha estat molt forta però els nivells eren molt alts. Que hi hagi baixat no ens ha d'alarmar, és una realitat.


Les raons d'aquesta davallada són difícils de definir, segons han explicat alguns propietaris de concessionaris de la ciutat. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el propietari del concessionari Autos Vilarasau, Miquel Pérez, ha destacat la dificultat a l'hora de tractar els temes de la caiguda de vendes d'automòbils a Sant Cugat però afirma que la compra d'un cotxe és una decisió difícil.

Miquel Pérez

La veritat és que és difícil opinar. Hi ha una diversificació molt àmplia i cada vegada són més cars. La decisió de comprar un cotxe és difícil.


També tots dos concessionaris han destacat el rentanting que té molt d'èxit a Sant Cugat i això afecta a les xifres proporcionades per la matriculació. Les previsions cara a futurs anys és molt similar i tendeix a la baixa degut a diverses raons entre elles la força que està agafant el sector automobilístic asiàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.