Prop de 150 persones celebren el tercer aniversari de La Guitza en una calçotada

Societat

Publicat el 12/mar/06 per Elena Cortes

Prop de 150 persones han celebrat el tercer aniversari de La Guitza amb una calçotada popular a la plaça Pep Ventura. Aquest col·lectiu, que ja porta tres anys a Sant Cugat, fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria i reivindica un espai combatiu i alternatiu per al jovent.

La Guitza ha celebrat aquest diumenge amb una calçotada els tres anys com a casal popular independentista de Sant Cugat. Aquesta entitat, que va néixer de la mà de membres de Maulets amb l'objectiu de convertir-se en un espai de referència per al jovent de la nostra ciutat, ha comptat amb la col·laboració d'altres entitats com l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, el CASC, Alternativa Estel i Revolta Global.

Un dels membres de La Guitza i organitzador de la calçotada popular, Quim Pla, ha fet una valoració molt positiva d'aquests tres anys tot i haver-se trobat amb moltes dificultats.

Quim Pla

Valoració positiva, perquè encara hi som i tenint en compte les dificultats que hem tingut podem estar contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara els objectius de futur del Casal Popular de La Guitza són consolidar el projecte com a espai de relació i seguir creixent, tal com ha explicat Quim Pla.

Quim Pla

Consolidar el projecte de La Guitza com espai de relació, d'eina pels col·lectius... I sobretot seguir creixent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre els principals projectes de futur, La Guitza retransmetrà a partir d'ara els partits del FC Barcelona. A més, cada últim diumenge de mes es projectarà una pel·lícula en pantalla gegant.