L'associació veïnal del Monestir celebra eleccions el 26 de març


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns del Monestir celebrarà eleccions el proper 26 de març. El període per presentar candidatures finalitza el dia 21 d'aquest mes. El president sortint, Jordi Molgó, anuncia que no es presentarà a la reelecció del càrrec.

L'assemblea de l'entitat del 5 de març ha convocat, tal com estipulen els seus estatuts, la convocatòria d'eleccions per constituir una nova junta directiva. Les eleccions tindran lloc el 26 de març a dos quart de dotze del migdia a la Casa de Cultura.

El president sortint, Jordi Molgó, ha avançat que no es presentarà a la reelecció. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Molgó fa una valoració dels quatre anys que ha ocupat el càrrec.

Jordi Molgó

Cal que es construeixi una escola bressol, perquè som dels barris més poblats de la ciutat.


A hores d'ara, encara no s'ha presentat cap candidatura. El termini per fer-ho finalitza el 20 de març. Pel que fa a les necessitats del barri, Molgó apunta que cal construir una llar d 'infants, millorar les instal·lacions esportives i instal·lar una aula d'estudi. Escoltem Molgó.


Jordi Molgó

L'associació estava adormida quan la vam agafar fa quatre anys.



En les eleccions, tindran dret a vot tots els socis de l'entitat amb una antiguitat superior als tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.