Neix la Taula de la Gent Gran, formada per entitats i l'Ajuntament


  • Comparteix:

Una dotzena d'entitats, conjuntament amb l'Ajuntament, formen part de la nova Taula de la Gent Gran. Aquest òrgan neix com un espai de participació en què les entitats per a la gent gran, els casals i altres institucions puguin treballar conjuntament amb el consistori.

La gent gran no només té necessitats d'atenció assistencial, sinó també de formació, participació i relació social. Aquest és el plantejament general de la Taula de la Gent Gran, que acaba de néixer de l'impuls de la regidoria de Sanitat i Serveis Socials i una dotzena d'entitats.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, s'ha mostrat molt satisfet per haver pogut crear taules sectorials de participació des d'on coordinar amb les entitats les diferents polítiques de l'àrea.

Enric Tomàs

Estem contents amb la feina feta fins ara. Els espais de participació que hem creat (en els àmbits de discapacitat, malalties neurològiques, etc.), han donat els seus fruits.


De la seva banda, el president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Miquel Feu, reclama que la Taula es marqui com un dels seus principals objectius apropar gent gran i joves.

Miquel Feu

Em feia por que això acabés com un reducte per a la gent gran, apartada de la resta. Crec que l'Ajuntament podria fer esforços per acostar-nos a la joventut.


La Taula de la Gent Gran ha celebrat ja dues trobades prèvies i té previst reunir-se cada segon dimarts de mes. De cara al mes d'octubre, coincindint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, està previst organitzar un acte públic per donar-se a conèixer a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.