L'Ajuntament elabora un Pla marc sobre drogues i conductes de risc


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha elaborat un Pla marc sobre drogues i altres comportaments de risc, que ha rebut llum verda de tots els grups polítics del consistori en el ple de dilluns. El pla s'acompanya d'una diagnosi que recull dades sobre les dependències a la nostra ciutat i un pla de treball amb accions previstes per aquest any.

Tots els grups municipals han votat a favor, en el ple d'aquest dilluns, al Pla marc sobre drogues i altres comportaments de risc que ha presentat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs. El regidor encara no ha avançat les accions concretes que es recullen en el document, però ha anunciat que l'objectiu és fer front a una realitat quotidiana que no es pot defugir.

Enric Tomàs

Aquest pla pretén plantejar-se la resposta a una realitat social. La relació entre la qualitat de vida de la ciutadania i les drogues, una realitat que veiem en el dia a dia.


Tomàs ha explicat que el Pla s'ha treballat des del compromís institucional, la participació i la transversalitat. El projecte inclou una diagnosi amb dades sobre la dependència a la nostra ciutat i un pla de treball per al 2006. El regidor de Sanitat presentarà el contingut del pla en roda de premsa en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.