Un sopar tradicional marroquí, principal novetat de l'edició de La Nit més Jove d'aquest març

Societat

Publicat el 22/mar/06 per Josep Gimeno

Un sopar tradicional marroquí és la principal novetat de l'edició de març de La Nit més Jove. El programa d'oci nocturn alternatiu per al jovent també inclou un concert de hip-hop, un torneig de futbol sala nocturn i una sessió de cinema. Les activitats tindran lloc el divendres 31 de març.

En aquesta edició de La Nit més Jove, els joves podran assistir a l'Ateneu a un sopar tradicional marroquí. Durant aquesta activitat, es parlarà sobre diversos aspectes del país nord-africà. Més tard, es projectaran les pel·lícules 'El manual del anarquista' i 'El club de la lucha'.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, valora el sopar tradicional marroquí.

Toni Ramon

Amb el sopar, volem introduir una sensibilització respecte la multiculturalitat i la diversitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la zona esportiva de la Rambla del Celler, s'hi organitzarà un torneig de futbol sala nocturn i un taller de dansa hip-hop.

A partir de les 11 de la nit, els Jardins del Monestir acolliran un concert de hip-hop a càrrec del grup Flowresta Greencats

La programació també inclou un campionat de Play Station a l’Ateneu Santcugatenc i una sessió de jocs per Internet al Punt Òmnia de les Planes.

Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Amb l'activitat a les Planes, pretenme fer arribar La Nit més Jove als territoris allunyats del nucli urbà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Totes les activitats de La Nit més Jove s’adrecen als nois i noies del municipi que tinguin, com a mínim, 14 anys i són gratuïtes. Tots els joves poden fer arribar les seves propostes als correus electrònics: joves@ateneu.org i joventut@santcugat.org