Els districtes celebren el Carnaval amb música, ball i disfresses per a tothom


  • Comparteix:

Els districtes han gaudit del Carnaval amb un programa d'activitats que ha omplert tot el cap de setmana. El ball per a petits i grans, la música, les disfresses i la xocolata calenta han estat els protagonistes de les propostes dels districtes.

A les Planes el Carnestoltes ha començat amb una cercavila plena de disfresses i de la música de la seva banda. A continuació hi ha hagut un espectacle d'animació infantil i obsequis per tots els participants.

Des de la comissió de festes de les Planes, Begoña Paradeda explica que aquest any han optat per no fer el concurs de disfresses.

Begoña Paradeda

Aquest any no hem fet concurs de disfresses per treure una mica aquella mena de competició i no fer diferències entre els que l'han comprat i els que l'han fet a casa.


La Floresta també s'ha sumat aquest dissabte a la programació del Carnaval amb activitats per a tots els públics. La membre de la comissió de festes de la Floresta, Maribel Martínez, ha lamentat la poca assistència i la descoordinació.

Maribel Martínez

Una assistència curta, unes cinquanta persones. S'ha fet la trobada de nens i una xocolatada. Potser hi ha una mala coordinació entre les entitats i entre Sant Cugat i els districtes.


A Mira-sol, la proposta s'ha centrat en un gran ball de disfresses per a la gent gran. A més, el districte continuarà amb els actes del Carnaval el proper dimecres amb la celebració del dia de la sardina.


Mira els vídeos del Carnaval d'enguany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.