Sant Cugat continua treballant amb Salut per trobar una ubicació a l'hospital


  • Comparteix:

L'alcalde recorda que el departament farà pública la situació a finals de mes

L'alcalde recorda que el departament farà pública la situació a finals de mes

L'alcalde de Sant Cugat assegura que continuen treballant amb el departament de Salut per trobar una ubicació per al futur hospital de referència. Lluís Recoder subratlla que la consellera de Salut, Marina Geli, va dir que es donaria a conèixer la situació del centre a finals de mes. Recoder considera que l'anunci de l'alcaldessa de Rubí corroboraria que existeix una decisió política per construir l'hospital a la ciutat veïna.

Recoder ha remarcat que la conselleria de Salut va anunciar que es faria pública la situació del nou hospital a finals de mes. L'alcalde ha assegurat que continuen treballant amb el departament de Salut per trobar uns terrenys per al centre mèdic.

Recoder ha afirmat haver proposat diversos terrenys a Salut i ha criticat el PSC per haver dit que només s'ha ofert un projecte a la conselleria. Segons Recoder, els socialistes desconeixen el contingut de les negociacions amb el departament de Salut.

Lluís Recoder

Hem presentat diversos projectes al departament de Salut. Alguns partits es mouen per l'ímpetu de l'oposició.


L'alcalde ha assegurat haver rebut 'amb sorpresa' la roda de premsa en què l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va avançar la ubicació de l'hospital. Segons Recoder, aquest anunci corroboraria l'existència d'una decisió política per construir l'hospital a la ciutat veïna.

L'alcalde assegura que continuen treballant per buscar el millor emplaçament per al centre.

Lluís Recoder

He rebut l'anunci amb sorpresa. Això corroboraria que existeix una decisió política. Nosaltres continuem treballant per a la millor ubicació.


Pel que fa a la ubicació anunciada per l'alcaldessa de Rubí, Recoder ha lamentat que els terrenys de Ca n'Oriol no tinguin una estació dels Ferrocarrils de Catalunya a prop. Segons l'alcalde, aquest emplaçament dificultaria l'accés de la ciutadania al centre sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.