El Consell Comarcal arranjarà quatre camins forestals de Sant Cugat per prevenir incendis


  • Comparteix:

El Consell Comarcal arranjarà quatre camins forestals de Sant Cugat durant les properes setmanes per facilitar l'accés de vehicles de bombers i prevenir incendis. Aquestes millores seran possibles gràcies a la inclusió que va fer l'Ajuntament d'aquestes vies dins del Pla de Gestió de l'Espai Forestal del Vallès Occidental.

Els camins que s'arranjaran són el que surt de la plaça del Rotary fins arribar a la urbanització de Sol i Aire, passant per la masia de Can Borrell, el camí de Can Trabal, el de Rubí a Sabadell i una part del camí dels Monjos. En total, els trams que s'arranjaran representen un total de 6 quilòmetres i mig, com ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Començaran a finals d'aquest mes i s'executaran durant l'abril. Són 4 camins importants. Potser el més conegut és el de Can Borrell fins a Sol i Aire. En total s'arranjaran 6'5 quilòmetres.


L'arranjament consistirà en el repàs del ferm per mantenir l'amplada d'entre 3 metres i mig i 4 metres i el desbrossament de la vegetació fins a 1'5 metres a banda i banda del camí. L'objectiu és facilitar l'accés dels vehicles de bombers i habilitar una via d'evacuació per a les zones urbanitzades en cas d'incendi.

Les obres, que tenen un import de 10.700 euros, començaran a finals d'aquest mes i està previst que s'allarguin un mes. Durant aquest període no serà possible accedir -ni caminant ni en bicicleta- per aquests camins, per raons de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.