El casal d'avis de La Floresta demana la participació de tots els avis


  • Comparteix:

El president del Casal d'Avis de la Floresta, Claudi Bustamante, fa una valoració positiva de la recentment creada Taula de la Gent Gran, tot i que reconeix que la seva entitat ha viscut problemes en els últims temps. Bustamante ha agraït l'ajuda de totes les entitats, l'Ajuntament i els socis del Casal que col·laboren per tal que aquest Casal tiri endavant els seus projectes i activitats.

El president del Casal d'Avis de La Floresta, Claudi Bustamante, s'ha mostrat molt satisfet amb la Taula sectorial per a la Gent Gran, presentada el passat dilluns, de la mà del regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Bustamante ha advertit, però, que encara és molt d'hora per fer valoracions.

Claudi Bustamante

És un programa que acaba de començar, crec que sortirà bé però encara hem d'esperar.


Bustamante ha afirmat que tot i les diferències que ha pogut tenir amb socis d'aquesta entitat, està molt agraït de l'ajuda que ha rebut per part dels membres del Casal i de l'Ajuntament. A més, ha afirmat que la tasca del Casal és dura i ha demanat la participació activa dels socis, encara que està molt content amb la majoria dels florestans que volen que el Casal avanci.

Claudi Bustamante

És una labor difícil però tenim la sort de tenir una entitat forta i uns socis tan bons. A més La Floresta té un interès per aconseguir que el Casal triomfi.


El Casal d'Avis de La Floresta espera que l'Ajuntament doni resposta a la demanda d'autobusos que van fer per tal de facilitar-los l'accés al centre, fet que ajudaria a molts a accedir al Casal i al CAP que està molt a prop.

El Casal té un programa d'activitats setmanals molt actiu entre els quals destaquen les classes de pintura sobre teixit, petanca i les caminades sense oblidar assajos de la Coral Tardor la qual dedicarà el Concert de Primavera del 13 de Maig al desaparegut Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.