El domini .cat assoleix un 18% d'implantació a les webs durant la seva fase restrictiva


  • Comparteix:

El domini .cat assoleix un 18% de mitjana en la implantació a les webs durant la seva fase restrictiva, segons les dades recollides en el directori de Fes-Ho-Cat. Les webs temàtiques que tenen un grau més elevat coincideixen amb les entitats, organismes, empreses i particulars que han tingut accés a les tres fases de l'etapa anomenada Sunrise. El ple de Sant Cugat del Vallès es va adherir a aquesta iniciativa.

Entre les pàgines temàtiques amb més implantació del domini .cat hi ha les mitjans de comunicació -42%-, les pàgines de caire catalanista 39 % i les d'administracions i política -35%-.

D'altra banda, les webs amb un nivell més baix d'implantació del domini fan referència a economia i consum -3%-, portals i xarxes -4%- i turisme i viatges -12%-.

A l'espera que el dia 23 d'abril el procés de registre entri en la seva fase oberta, i pendents de les actualitzacions periòdiques, Fes-Ho-Cat considera que el grau d'implantació és 'prou bo'. Els responsables del directori manifesta que 'aquelles temàtiques on els webs han adquirit un major accés al Sunrise han tingut una resposta extraordinària' i afegeixen que caldrà esperar per a valorar la resta de temàtiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.