Les capitals europees, principal destí dels santcugatencs per les vacances de Setmana Santa


  • Comparteix:

Les capitals europees i alguns destins més llunyans com els Estats Units o el nord d'Àfrica són les principals destinacions escollides pels santcugatencs per les vacances de Setmana Santa. Algunes agències de viatges de la nostra ciutat han detectat una davallada en les reserves de Setmana Santa en favor de les vacances d'estiu.

Cap novetat destacable en els principals paquets de viatges oferts per les agències de la nostra ciutat de cara a les vacances de Setmana Santa. Ciutats europees com Praga i Londres són, un any més, els destins preferits per a aquells que només tenen quatre dies de festa. Els afortunats que poden aprofitar les vacances escolars trien destinacions més llunyanes, com els Estats Units o països del nord d'Àfrica.

Així ho explica el gerent de l'agència santcugatenca de Viajes El Corte Inglés, Grau Cabeza, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Grau Cabeza

Per la Setmana Santa curta, de divendres a dilluns, els principals destins són ciutats europees com Praga, Roma, Londres i París. Si és més llarga, hi ha destins com Estats Units, Marroc, Tuníssia o Egipte.


Segons les agències consultades, els santcugatencs es gasten uns 800 euros per persona en les vacances de Setmana Santa, en el cas dels que aprofiten el cap de setmana de quatre dies.

D'altra banda, algunes agències de Sant Cugat han detectat que la proximitat de les vacances d'estiu ha reduït, enguany, el nombre de reserves per Setmana Santa. La responsable d'Over Ussía Tours, Reyes Lev, preveu que aquest fenomen dispararà la demanda de viatges aquest estiu.

Reyes Lev

Tinc moltes demandes d'estiu, en proporció a la Setmana Santa, que pateix un descens. Ja hem fet moltes reserves per l'estiu, que es preveu molt fort.


Des de l'agència Over Ussía Tours asseguren que aquesta Setmana Santa també tindran força èxit ofertes de sol i platja, com el Carib i les Illes Canàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.