Sant Cugat ha presentat dues noves propostes d'emplaçament pel futur hospital de referència


  • Comparteix:

L'alcalde diu que una de les opcions ha estat ben valorada i que només queda conèixer la decisió política definitiva

L'alcalde diu que una de les opcions ha estat ben valorada i que només queda conèixer la decisió política definitiva

L'Ajuntament de Sant Cugat ha proposat dos nous possibles emplaçaments per al futur hospital de referència de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal. Una de les possibles ubicacions seria a la zona de Can Magí-Carretera de Roquetes, mentre que l'altra està situada a la Guinardera, darrera del Sant Cugat Centre Comercial. L'alcalde ha explicat que des del departament de Salut han valorat positivament aquesta darrera proposta i que ara només resta conèixer la decisió final de la Generalitat.

Després de la reunió que van mantenir la setmana passada amb responsables de CatSalut, l'Ajuntament de Sant Cugat ha presentat dues noves propostes de terrenys per ubicar el futur hospital de referència. Concretament, un dels solars està ubicat a la zona de la carretera de Roquetes, mentre que l'altre se situa al barri de la Guinardera, a tocar del Sant Cugat Centre Comercial i del camp de rugbi.

Així ho ha confirmat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha explicat que la segona d'aquestes propostes, que compta amb un terreny de 27.000 metres quadrats, ha estat molt ben valorada pels tècnics del departament de Salut de la Generalitat i que ara només resta conèixer la decisió política que prengui el govern català.

Lluís Recoder

Hem presentat 2 propostes més i em consta que el departament les ha valorat i que n'hi ha una, a la zona de la Guinardera, que el departament ha trobat que és una bona proposta. A partir d'aquí ja estem pendents d'una decisió política


Recoder ha afegit que espera que aquesta mateixa setmana la consellera de Salut, Marina Geli, anunci l'emplaçament escollit, ja que es va comprometre a fer-ho abans d'acabar aquest mes.

L'alcalde també ha reiterat que creu que ja hi ha una decisió presa però que aquesta serà una decisió adoptada legítimament per la Generalitat i que l'Ajuntament haurà fet tot l'esforç perquè l'hospital s'ubiqui a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Jo penso que hi ha una decisió política presa des del primer moment però si aquesta decisió es confirma, serà una decisió adoptada legítimament pel govern de la Generalitat i l'Ajuntament haurà fet tot l'esforç perquè l'hospital vingui a Sant Cugat


Lluís Recoder ha reiterat que el més important és garantir que l'equipament sanitari es faci el més aviat possible i que estigui ben comunicat per mitjà de transport públic.

Recordem que la setmana passada l'alcaldessa de Rubí va anunciar que l'hospital s'ubicaria a Rubí, a tocar del barri de Ca n'Oriol, però que des del departament de Salut asseguren que encara estan estudiant la qüestió. El mateix departament va demanar, a principis de la setmana passada a l'Ajuntament de Sant Cugat que presentés noves propostes d'emplaçament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.