La Marxa Infantil superarà diumenge el rècord de participants dels últims 10 anys

Societat

Publicat el 30/mar/06 per Miquel Herrada

Més de 1.100 parelles de nens i nenes participaran aquest diumenge a la 48a Marxa Infantil, que sortirà per primera vegada del parc Ramon Barnils. El recorregut, de 14 quilòmetres, serà al mateix per a tots els participants i inclourà una parada a l'ermita de Sant Medir per dinar.

Conèixer la serra de Collserola i fer esport a l'aire lliure. Aquests són alguns dels objectius de la Marxa Infantil de Regularitat, que un any més, i ja en van 48, organitza el Club Muntanyenc. L'organització espera batre enguany el rècord de participació de l'última dècada, amb més de 2.200 nens i nenes inscrits a la cursa. Així ho assegura el coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo.

Joan Carles Alayo

La Marxa aquest any es presenta molt bé. Estem al voltant de les 1.100 parelles inscrites. No sé si farem el rècord, però dels últims 10 anys sí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El recorregut, de 14 quilòmetres i sense diferències en funció de l'edat, surt per primera vegada del parc Ramon Barnils, i no de la plaça de Barcelona com era habitual. El canvi de seu del CMSC és el motiu d'aquesta variació, que afecta tant a la sortida com a l'arribada. Els participants travessaran la vall de la Font de l'Ermetà, passaran per Can Borrell i s'aturaran breument al forn ibèric de Sant Adjutori. La parada per dinar es farà, un any més, a l'ermita de Sant Medir.

Joan Carles Alayo convida els participants a gaudir de la Marxa i dóna alguns consells per als més inexperts.

Joan Carles Alayo

Que caminin al seu pas i no intentin seguir el ritme dels altres. Trobaran pujades, però no han d'intentar córrer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La previsió meteorològica fa preveure que diumenge farà un dia primaveral, amb una temperatura suau i sense amenaça de pluja.