La Marxa Infantil supera el rècord de participació de l'última dècada amb 2.400 participants


  • Comparteix:

Més de 1.200 parelles de nens han participat aquest diumenge a la 48a Marxa Infantil, que ha sortit per primera vegada del parc Ramon Barnils. Amb un total de 2.400 inscrits a la cursa, l'organització ha batut el rècord de participació de l'última dècada.

Un any més el Club Muntanyenc ha organitzat la tradicional Marxa Infantil de Regularitat amb l'objectiu de conèixer Collserola i passar el dia a l'aire lliure. El recorregut, de 14 quilòmetres i sense diferències en funció de l'edat, s'ha iniciat per primera vegada del parc Ramon Barnils, a causa del canvi de seu del CMSC, i no a la plaça de Barcelona com era habitual.

Els participants han fet el recorregut passant la vall de la Font de l'Ermità, Can Borrell i el forn ibèric de Sant Adjutori. La parada per dinar ha tingut lloc a l'ermita de Sant Medir. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt orgullós pel recorregut triat per l'organització i ha felicitat la labor duta a terme pel Club Muntanyenc un any més.

Lluís Recoder

Cada any tota la comissió del Club Muntanyenc trien el millor recorregut. Han canviat el lloc amb una idea que els nanos facin el millor recorregut d'un lloc tan espectacular com és Collserola.


També organitzadors i participants s'han mostrat molt contents amb el desenvolupament d'aquesta 48a Marxa Infantil. En nom de l'organització, Marc Soto, ha volgut remarcar la important promoció que han fet aquest any d'aquesta iniciativa.

Marc Soto

Hem organitzat la Marxa Infantil, com cada any, i al final s'ha apuntat molts més nens amb el canvi de seu. Hem fet una bona campanya de promoció i això s'ha notat a nivell participatiu.


La Marxa Infantil ha acabat aproximadament a les cinc de la tarda a la plaça Ramon Barnils sense cap incident d'importància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.