Franquesa diu que el Barça té el repte de ser més que un club arreu del món


  • Comparteix:

EL santcugatenc afirma que el Barça no fa política però que fa país

EL santcugatenc afirma que el Barça no fa política però que fa país

El directiu del Futbol Club Barcelona, Joan Franquesa, reivindica el club blaugrana com a ambaixador de Catalunya a l'exterior. En una xerrada a la seu d'Òmnium Cultural, el santcugatenc diu que el Barça té ara el repte de convertir-se en més que un club arreu del món.

El directiu ha negat que el Barça faci política, tot i que ha subratllat que l'entitat esportiva sí fa país. Segons Franquesa, el Barça segueix sent més que un club, perquè és una forma més de defensar els drets i les aspiracions de Catalunya. Franquesa ha reivindicat el club com a ambaixador de la catalanitat arreu del món.

No obstant això, el santcugatenc considera que el Barça no assumiria aquest rol si Catalunya fos un país normalitzat políticament

Joan Franquesa

Si Catalunya fos un país normal, el Barça no faria aquest paper.


El directiu barcelonista ha dit que el Barça té el repte de convertir-se en més que un club arreu del món sense perdre l'essència catalanista. Segons Franquesa, l'entitat ha de projectar valors com la solidaritat, l'esportivitat i el civisme per convertir-se en un referència mundial més enllà de l'esport.

El santcugatenc considera que la globalització és una oportunitat per al Barça.

Joan Franquesa

La globalització és una oportunitat. Hem de ser més que un club al món mitjançant la projecció de valors..


Franquesa ha avançat que el Barça i la Generalitat estudien la possibilitat de vincular les penyes barcelonistes de l’exterior de Catalunya amb els casals catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.