Marxosos del Vallès fa un espectacle aquest dissabte per celebrar el 25è aniversari d'ASDI


  • Comparteix:

El grup de Marxosos del Vallès farà aquest dissabte a la tarda un show a la Nau de Cultura de Valldoreix per celebrar el 25è aniversari d'ASDI. L'associació, que considera haver-se consolidat a la ciutat durant els darrers anys, continua treballant amb el projecte de la Llar-Residència per als joves.

Omplir el buit que hi havia a Sant Cugat en l'àmbit d'associacions per a discapacitats ha estat el principal objectiu de l'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics, ASDI, des que es va instal·lar a la nostra ciutat.

Vint-i-cinc anys després, la seva presidenta, Enriqueta Guarch, assegura que l'entitat ha tirat endavant un projecte molt ambiciós i que ara ja tenen la vista posada en nous objectius.

Enriqueta Guarach

Hem tirant endavant un projecte molt ambiciós, i creiem que des de que ens vam reunir per primer cop ho hem aconseguit. Ara ja tenim nous reptes.


En aquest sentit, entre els projectes de futur destaca la voluntat de poder tirar endavant una Llar-Residència per als joves de l'associació. Un altre objectiu és crear un grup de menuts d'entre 5 i 12 anys.

Pel que fa a la celebració del 25è aniversari, l'entitat ha organitzat diferents xerrades i actes per commemorar aquesta data. Aquest dissabte, el grup de Marxosos del Vallès posarà la nota divertida amb una funció que tindrà lloc a les 5 de la tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix. Escoltem Enriqueta Guarch.

Enriqueta Guarach

Ja fa un any amb el sopar anual vam començar els actes de celebració. N'hi ha molts més preparats d'ara en endavant.


Entre els actes programats hi ha una xerrada sobre 'incapacitació i curateles', l'organització una jornada de portes obertes i la publicació d'un llibret sobre els 25 anys d'història de l'associació a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.