Ràdio Sant Cugat inaugurarà la nova seu els dies 21, 22 , 23 d'abril amb activitats obertes a tots els santcugatencs


  • Comparteix:

Les activitats serviran per donar a conèixer els nous estudis i la futura productora multimèdia

Les activitats serviran per donar a conèixer els nous estudis i la futura productora multimèdia

Ràdio Sant Cugat inaugurarà la seva nova seu, al carrer Plana Hospital, amb diverses activitats durant el cap de setmana de Sant Jordi. Des del divendres dia 21 i durant tot el cap de setmana, aquesta emissora oferirà una programació especial i propostes pensades perquè tots els santcugatencs puguin conèixer de prop aquesta casa i també el projecte per convertir l'OAMCIC en una productora municipal de continguts multimèdia.

Els actes d'inauguració començaran, com no podia ser d'altra manera, amb una trobada de treballadors i col·laboradors de Ràdio Sant Cugat al Claustre del Monestir que vol reunir tot aquelles persones que han contribuït a fer una realitat aquesta emissora al llarg de la seva història, des que va emetre per primera vegada l'any 1982.

Aquest serà el tret de sortida a un conjunt d'activitats que serviran per recordar el passat de Ràdio Sant Cugat però també per presentar en societat el futur, amb els nous locals del carrer Plana de l'Hospital i els projectes de la productora audiovisual i dels nous productes a Internet. La regidora de Societat de la Informació, Marta Subirà, ha explicat que la transformació de Ràdio Sant Cugat va en paral·lel amb el creixement de la ciutat.

Marta Subirà

La ciutat té poc a veure amb el Sant Cugat de 1982, quan RSC va néixer. Per tant, aquesta evolució calia que es reflectís. La productora donarà resposta a les noves necessitats.


En el mateix sentit s'ha expressat el coordinador de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), Xavier Fornells, per a qui les noves instal·lacions de Ràdio Sant Cugat han de permetre treballar en millors condicions i poder oferir als santcugatencs nous productes audiovisuals que englobin ràdio, televisió i internet.

Xavier Fornells

Treballarem en millors condicions i farem un millor producte. Oferirem producte a TVSC i estem treballant per transformar el producte a Internet, on convergirà tot.


Per donar a conèixer tot això, els actes d'inauguració comptaran amb propostes pensades per tots els santcugatencs, entre elles un concert del grup local 'La Puerta de los Sueños' que es farà el mateix divendres, a dos quarts de nou del vespre a la plaça de l'Om, i en el qual faran un avanç del seu tercer disc, que sortirà a la venda el 8 de maig. La cantant del grup, Virgínia Martínez, ha comparat la nova etapa de 'La Puerta de los Sueños' amb els projectes de futur de Ràdio Sant Cugat.

Virgínia Martínez

Entrem en una nova etapa dins del procés del grup, una mica com RSC. Estem molt contents que hagin comptat amb nosaltres pels actes d'inauguració.


Els actes continuaran dissabte, al punt de migdia, amb l'acte oficial d'inauguració de Ràdio Sant Cugat i de la nova productora municipal de continguts audiovisuals.

Ja a la tarda, els més petits tindran el seu espai amb l'espectacle familiar 'Sóc un pallasso' de Claret Clown, a la plaça Augusta, mentre que els amants de l'esport podran gaudir de les celebracions amb un partit a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau que enfrontarà els treballadors actuals de Ràdio Sant Cugat amb alguns històrics.

Per últim, tant dissabte com diumenge hi haurà jornada de portes obertes als nous locals del carrer Plana de l'Hospital i Ràdio Sant Cugat oferirà una programació especial sota el títol 'De Sant Jordi a Plana de l'Hospital'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.