L'onzè CEIP es traslladarà finalment al nou edifici el curs vinent


Temes relacionats

Ja han començat les obres de l'onzè CEIP (14/gen/08)

La Generalitat destina gairebé quatre milions a la segona fase de l'onzè CEIP (21/nov/07)

L'onzè CEIP entrarà en funcionament a la primavera (26/oct/07)

L'onzena escola entrarà en funcionament a l'abril ( 7/set/07)

L'alcalde demana a la Generalitat 'celeritat' en la construcció de l'onzè CEIP ( 6/set/07)


  • Comparteix:

Els alumnes de P3, P4 i P5 de l'onzena escola pública començaran les classes al nou edifici, ubicat a tocar de l'Escola d'Arquitectura, el curs vinent i no després de Setmana Santa com estava previst. Les obres del nou centre d'infantil i primària estan a punt d'enllestir-se, però el departament d'Educació prefereix fer el trasllat dels infants que ara estudien al CEIP Turó de Can Mates un cop acabat el curs.

Els treballs de construcció de l'onzè CEIP es van iniciar al gener. La voluntat de la direcció del centre, l'Ajuntament i la Generalitat era la de traslladar els alumnes, que actualment estan al CEIP Turó de Can Mates, a la seva nova escola després de Setmana Santa, però finalment el trasllat es farà al setembre.

L'objectiu d'aquesta decisió és afectar el mínim possible els alumnes, les famílies i els professors. Així ho ha avançat la delegada territorial d'Educació al Vallès Occidental, Anna Riuró, a Cugat.cat.

Anna Riuró

Aquest centre podria estar enllestit abans d'acabar aquest curs però fins al setembre no començaran les classes al nou edifici.


Pel que fa la dotzena escola, que anirà ubicada en uns terrenys del barri de Vulpalleres, Riuró ha explicat que estan en converses amb l'Ajuntament per acabar de tancar el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.