El col·legi Europa organitza una exposició solidària a favor de l'ONG Proide


  • Comparteix:

L'escola Europa organitza una exposició de quadres solidaris amb l'objectiu de recaptar fons pels projectes educatius que porta a terme l'ONG Proide a l'Amèrica Llatina i a l'Àfrica. Des del dia 21 i fins el 29, al recinte de l'escola es podran veure obres d'artistes santcugatencs, però també d'altres creadors internacionals que han col·laborat amb aquesta iniciativa.

Quadres d'artistes santcugatenques com Maria Fabre o Maite Vela s'exposaran a partir del proper divendres 21 a l'Escola International Europa. Es tracta d'una exposició solidària realitzada conjuntament entre l'AMPA de l'escola i els alumnes, amb la col·laboració de l'ONG Proide -Promoció i Desenvolupament-. Una organització solidària que treballa en el món de l'educació a països com Togo, Guatemala, Madagascar, Argentina o Perú.

Josefina Garcia, encarregada de la comissió de voluntariat de l'Escola Europa, ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', que amb l'exposició es vol sensibilitzar els alumnes d'aquest centre de les facilitats que han tingut a la vida.

Josefina Garcia

Volem sensibilitzar als alumnes de les facilitats i la sort que tenen a la vida


En concret, de la totalitat de diners que es recaptin, una tercera part es destinarà als projectes solidaris de Proide.

La idea de portar a terme aquesta campanya va néixer des del centre educatiu, però ràpidament els alumnes s'hi van voler sumar tal i com ha explicat Josefina Garcia.

Josefina Garcia

La idea va néixer de l'escola i de les ganes dels alumnes més grans, de fet el centre volia que els alumnes passessin de la teoria a la pràctica


L'exposició s'inaugura el dia 21 a les vuit del vespre i es podrà visitar en horari escolar fins el dia 29 d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.