El col·legi Europa organitza una exposició solidària a favor de l'ONG Proide

Societat

Publicat el 10/abr/06 per Joanlluis Garcia

L'escola Europa organitza una exposició de quadres solidaris amb l'objectiu de recaptar fons pels projectes educatius que porta a terme l'ONG Proide a l'Amèrica Llatina i a l'Àfrica. Des del dia 21 i fins el 29, al recinte de l'escola es podran veure obres d'artistes santcugatencs, però també d'altres creadors internacionals que han col·laborat amb aquesta iniciativa.

Quadres d'artistes santcugatenques com Maria Fabre o Maite Vela s'exposaran a partir del proper divendres 21 a l'Escola International Europa. Es tracta d'una exposició solidària realitzada conjuntament entre l'AMPA de l'escola i els alumnes, amb la col·laboració de l'ONG Proide -Promoció i Desenvolupament-. Una organització solidària que treballa en el món de l'educació a països com Togo, Guatemala, Madagascar, Argentina o Perú.

Josefina Garcia, encarregada de la comissió de voluntariat de l'Escola Europa, ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', que amb l'exposició es vol sensibilitzar els alumnes d'aquest centre de les facilitats que han tingut a la vida.

Josefina Garcia

Volem sensibilitzar als alumnes de les facilitats i la sort que tenen a la vida

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En concret, de la totalitat de diners que es recaptin, una tercera part es destinarà als projectes solidaris de Proide.

La idea de portar a terme aquesta campanya va néixer des del centre educatiu, però ràpidament els alumnes s'hi van voler sumar tal i com ha explicat Josefina Garcia.

Josefina Garcia

La idea va néixer de l'escola i de les ganes dels alumnes més grans, de fet el centre volia que els alumnes passessin de la teoria a la pràctica

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició s'inaugura el dia 21 a les vuit del vespre i es podrà visitar en horari escolar fins el dia 29 d'aquest mes.