Ràdio Sant Cugat torna a regalar mones de Pasqua en el programa 'Xocolata per Tutti'


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat realitza aquest dilluns el tradicional programa 'Xocolata per tutti' que, des de fa quinze anys, regala mones de Pasqua entre els seus oients. Les pastisseries de Sant Cugat col·laboren en aquesta emissió especial que obsequiarà set pastissos entre els concursants que truquin a l'emissora entre les deu i la una del migdia.

El proper Dilluns de Pasqua, el 91.5 de la FM emetrà -com cada any- l'espai 'Xocolata per tutti', conduït per Joan Vallvé. El programa, un dels més antics de l'emissora, obrirà línies telefòniques a les 10 del matí perquè els oients participin en el sorteig de set mones de Pasqua, valorades en 40 euros cadascuna.

Enguany, però, 'Xocolata per tutti' arriba amb novetats. Ara, només trucant per telèfon els concursants s'emportaran el número pel sorteig, que es farà abans de la una del migdia. No obstant, els oients més espavilats optaran directament al premi si passen amb èxit una prova. Ho explica Joan Vallvé.

Joan Vallvé

Enguany hi ha novetats. En aquesta ocasió no hi haurà preguntes i respotes, perquè la gent es queixava que eren molt difícils.


El conductor espera que es repeteixi l'èxit de participació de l'any passat, quan el programa va registrar 125 trucades. Vallvé assegura que això és una tònica habitual en aquest espai, que es manté en antena després de 15 anys. Tot un recorregut que, segons el locutor, ha donat lloc a un munt d'anècdotes.

Joan Vallvé

En aquells primer programa, la Pepa Llunell va guanyar el premi i em van convidar a dinar a casa seva. Es van disfressar de cuiners.


'Xocolata per tutti' s'emetrà dilluns, de deu a una del migdia. Tots els guanyadors han de bescanviar el val a les pastisseries patrocinadores: Sàbat, Roure, Vall d'Or, Alegret, Fleca Estació, La Lionesa i Toni Mestres. Els telèfons de participació són el 93 675 15 87 i 93 675 15 88.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.