Les dues noves escoles bressol amplien en 140 les places disponibles a la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat comptarà amb 140 noves places d'escola bressol aquest curs amb la posada en marxa de les escoles bressol del Parc Central i Coll Favà. Dijous dia 12 comencen les classes d'aquests dos nous centres que han suposat una inversió d'un milió d'euros.

L'escola bressol de Coll Favà oferta 70 places en un edifici de nova planta ubicat a l'illa delimitada pels carrers Joan Maragall, Carles Riba i Joan Salvat-Papasseït. Es tracta d'un edifici de nova construcció, d'una sola planta equipada de captadors d'energia solar per la producció d'aigua calenta i calefacció.

Pel que fa l'escola bressol de Parc Central acull 70 alumnes ubicats en un edifici de nova construcció a la cantonada dels carrers Francesc Cabanes i Esteve Pila. En total disposarà de sis noves aules, una aula polivalent, un menjador i aules addicionals pels docents.

Com a novetat, l'escola bressol del Parc Central com la de Coll Favà permetran acollir nadons a partir de 4 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.