Ràdio Sant Cugat celebrarà la inauguració de la nova seu amb diversos obsequis per als oients


  • Comparteix:

Coincidint amb la inauguració de la seva nova seu, el proper cap de setmana, Ràdio Sant Cugat sortejarà diversos obsequis entre els seus oients. Entrades per anar al cinema i a Port Aventura, càmeres digitals, sopars o nits d'hotel, entre d'altres, seran alguns dels regals que es lliuraran al llarg dels tres dies de festa de l'emissora. Per aconseguir un d'aquests obsequis, només cal trucar entre dimarts i divendres als telèfons de l'emissora i entrar així a formar part del sorteig.

Ràdio Sant Cugat vol premiar la fidelitat dels seus oients i és per això que amb motiu de la festa d'inauguració de la nova seu, al carrer Plana de l'Hospital, sortejarà tota mena d'obsequis.

Totes aquelles persones que vulguin participar als sorteigs, només han de trucar als telèfons 93 675 15 87 o 93 675 15 88 de l'emissora entre aquest dimarts i aquest divendres i deixar les seves dades. Un cop fet això, només caldrà estar atents a les diferents activitats que se celebraran al llarg del cap de setmana de Sant Jordi, durant les quals s'aniran sortejant els premis.

Concretament, el concert de la 'Puerta de los Sueños' de divendres, l'espectacle infantil de dissabte i el fi de festa a la parada de la plaça Octavià, diumenge al vespre, seran els moments escollits per sortejar i lliurar els obsequis. Pere Pahisa, responsable de Publicitat de Ràdio Sant Cugat, ha volgut destacar la voluntat d'agrair la fidelitat de la nostra audiència.

Pere Pahisa

Tindrem massatges, dues màquines de foto digitals, nits d'hotel, una serie de coses que penso son una manera d'agraïr aquesta escolta.


Els obsequis, que inclouen invitacions de cinema, entrades a Port Aventura, ampolles de vi, val per un sopar o per una nit d'hotel i, fins i tot, càmeres de fotografiar digitals, son fruit de la col·laboració dels comerciants de la ciutat. Així ho ha volgut destacar Pere Pahisa.

Pere Pahisa

Els comerciants quan se'ls diu coses d'aquestes s'avoquen i de fet si no tenim més coses és perquè no en volem més perquè per ells mai es queda curt.


Recordem que el sorteig d'aquests obsequis s'inclourà dins dels actes d'inauguració de la nova seu, que inclouran visites guiades per les instal·lacions i una programació especial durant tot el cap de setmana de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.