El programa 'Xocolata per tutti' d'aquesta emissora regala 7 mones coincidint amb el Dilluns de Pasqua


  • Comparteix:

Unes 40 persones han participat en aquest programa que s'emet des de fa 15 anys

Unes 40 persones han participat en aquest programa que s'emet des de fa 15 anys

Ràdio Sant Cugat i les pastisseries de la ciutat s'han unit, un any més, per celebrar el Dilluns de Pasqua amb el sorteig de diverses mones entre els oients d'aquesta emissora. Durant el matí d'aquest dilluns, s'han repartit un total de 7 mones entre les prop de 40 persones que han participat al programa 'Xocolata per tutti', trucant o fent alguna de les proves proposades.

Des de fa 15 anys, Ràdio Sant Cugat se suma a la tradició de les mones de pasqua sortejant aquests típics pastissos entre els seus oients.

Enguany, prop de 40 persones, tant de la nostra ciutat com de diferents municipis de la comarca com Rubí, Badia o Terrassa, han participat en aquest espai per mirar d'aconseguir una de les 7 mones que es regalaven. Joan Vallvé, responsable del programa, ha fet una valoració molt positiva de la resposta i de la participació dels oients.

Joan Vallvé

La valoració és molt positiva, perquè demostra que la gent espera aquest programa. Gent que s'ha hagut d'esperar molta estona trucant perquè la nova centraleta acumula les trucades, però han tingut molta paciència i han participat molt


Finalment, els guanyadors d'aquesta edició del 'Xocolata per Tutti' han estat Ramon Pasto, Àngels Mora, Xavier Reig i Magda Julià, pel que fa a les mones que s'han sortejat entre els oients que han trucat a l'emissora.

De la seva banda, Nil Munuera, Adolf Priante i Francesc Anglada s'han endut 3 mones més després d'haver superat amb èxit les proves proposades al llarg del programa. Alguns dels guanyadors d'aquest any han aprofitat per felicitar-se per aquesta iniciativa, que any rera any, ofereix la possibilitat de passar una bona estona i optar al pastís típic d'aquestes dates.

Guanyadors del programa 'Xocolata per tutti'

Fantàstic. Fa anys que hi participem i ja és una tradició escoltar el programa. / L'any passat vam participar a casa i la veritat és quan podem escoltem Ràdio Sant Cugat perquè ens agrada i ens fa pensar amb les preguntes que feu


Cal recordar que aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de les pastisseries de la ciutat, que cada any participen del programa amb una mona de Pasqua. Aquest any, els establiments col·laboradors han estat les pastisseries Sàbat, Roure, Alegret, Toni Mestre Pastisser, la Lionesa, Fleca Estació i la pastisseria Vall d'Or, de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.