L'EMD estrena una nova web que prioritza la informació i la participació ciutadana


  • Comparteix:

La nova web es presentarà oficialment per Sant Jordi

La nova web es presentarà oficialment per Sant Jordi

Amb l'adreça www.emdvalldoreix.org, l'EMD ha posat en marxa una nova pàgina web on la informació i la participació ciutadana són les principals prioritats. L'objectiu d'aquest nou portal és acostar la informació i els tràmits de l'administració als ciutadans i facilitar també la seva participació a través diversos canals com els fòrums de debat. La nova web es presentarà coincidint amb Sant Jordi.

Tota la informació sobre les actuacions de l'EMD, la possibilitat de fer alguns tràmits o les darreres notícies i l'agenda cultural són alguns dels serveis que ofereix la nova web de l'entitat de Valldoreix.

Amb l'adreça www.emdvalldoreix.org, aquesta pàgina ofereix també informació sobre les entitats i el teixits comercial i empresarial de la zona i fins i tot, un arxiu històric del poble.

L'objectiu, segons la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, és acostar l'administració als ciutadans i facilitar també la participació ciutadana a través de la xarxa.

Montserrat Turu

És una bona oferta des de l'EMD, és una manera d'apropar l'administració als nostres veïns i també és una manera de recollir la opinió dels ciutadans i ciutadanes sobre diferents temes


En aquest sentit, la nova pàgina web incorpora diferents canals de participació, com per exemple fòrums de debat, a través dels quals es vol que els veïns i veïnes puguin opinar sobre diferents temes relatius a Valldoreix com per exemple el projecte de la nova centralitat cultural.

Des de l'EMD asseguren que hi ha molta gent a Valldoreix que utilitza internet i han reiterat la voluntat de continuar treballant i pressionant perquè s'acabi d'implantar la banda ampla en totes aquelles zones on encara no hi tenen accés.

La nova web de l'EMD, que porta un parell de mesos en proves, es presentarà oficialment aquest dissabte, dins l'acte institucional organitzat a Valldoreix amb motiu de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.