La Federació de Ràdios Locals debatrà a Sant Cugat el futur de les emissores municipals en l'era digital


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà aquest divendres una jornada de treball de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, que debatrà el futur de les emissores municipals en l'entorn digital. La trobada s'inclou en el programa d'actes inaugurals dels nous estudis de Ràdio Sant Cugat i la presentació de la productora municipal de continguts multimèdia.

Directors i responsables d'emissores locals d'arreu de Catalunya es reuniran aquest divendres al matí al 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' per debatre sobre el futur de les emissores locals en l'era digital. La regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Marta Subirà, serà l'encarregada d'inaugurar la jornada, acompanyada pel president de la Federació de Ràdio Locals de Catalunya, Manel Ramon.

Subirà ha valorat positivament que la Federació hagi escollit Sant Cugat per celebrar aquesta trobada i ha subratllat que l'emissora municipal continua sent una referència per a les ràdios locals de Catalunya.

Marta Subirà

RSC és una referència per a les ràdios locals de Catalunya. S'ha mantingut durant tots aquests anys amb independència, sense pertànyer a cap xarxa, i oferint 24 hores al dia de programació en català.


La sessió de treball d'aquest divendres té com a objectiu exposar les diferents estratègies per organitzar la migració cap als sistemes digitals en les ràdios locals. Marta Subirà assegura que, també en aquest aspecte, Ràdio Sant Cugat s'ha avançat a la resta d'emissores de Catalunya.

Marta Subirà

RSC es posa un cop més al capdavant de les emissores locals de Catalunya amb un model que segurament serà molt copiat.


El director general de Mitjans i Serveis de Difusió Audiovisuals de la Generalitat, Santiago Ramentol, pronunciarà la conferència de cloenda de les jornades, titulada 'El futur de la ràdio local en l'entorn digital'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.