Ràdio Sant Cugat inaugura aquest cap de setmana la nova seu i presenta la productora multimèdia


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat inaugurarà aquest cap de setmana la nova seu del carrer Plana de l'Hospital amb diverses activitats obertes a tota la ciutadania. Un concert del grup santcugatenc 'La Puerta de los Sueños' a la plaça de l'Om donarà aquest vespre el tret de sortida als actes festius, que s'allargaran fins diumenge coincidint amb la diada de Sant Jordi. L'emissora municipal oferirà una programació especial i obrirà les portes a tota la ciutadania perquè els santcugatencs coneguin de prop aquesta casa i els seus nous projectes.

Els actes d'inauguració començaran de fet aquest matí, amb la celebració al 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' d'una jornada de treball de la Federació de Ràdios Locals, centrada en el futur de les emissores municipals en l'entorn digital. Aquesta tarda les activitats continuaran una trobada de treballadors i col·laboradors de Ràdio Sant Cugat al Claustre, que vol reunir totes aquelles persones que han contribuït a fer una realitat aquesta emissora al llarg de la seva història, des de l'any 1982 i fins avui.

La mirada al passat servirà per agafar impuls de cara al futur i presentar en societat els nous projectes de l'emissora municipal, amb el trasllat als nous locals del carrer Plana de l'Hospital i la creació de la productora multimèdia, a banda del nou portal a Internet. La regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Marta Subirà, ha explicat que la transformació de Ràdio Sant Cugat va en paral·lel amb el creixement de la ciutat.

Marta Subirà

La ciutat té poc a veure amb el Sant Cugat de 1982, quan RSC va néixer. Per tant, aquesta evolució calia que es reflectís. La productora donarà resposta a les noves necessitats.


En el mateix sentit s'ha expressat el coordinador de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), Xavier Fornells, per a qui les noves instal·lacions de Ràdio Sant Cugat han de permetre oferir nous productes audiovisuals que englobin ràdio, televisió i Internet.

Xavier Fornells

Treballarem en millors condicions i farem un millor producte. Oferirem producte a TVSC i estem treballant per transformar el producte a Internet, on convergirà tot.


Per donar a conèixer la nova etapa de Ràdio Sant Cugat, els actes d'inauguració comptaran amb propostes obertes a la ciutadania, entre elles un concert del grup santcugatenc 'La Puerta de los Sueños' que es farà aquest divendres al vespre a la plaça de l'Om. La cantant, Virgínia Martínez, ha comparat la nova etapa de 'La Puerta de los Sueños' amb els projectes de futur de Ràdio Sant Cugat.

Virgínia Martínez

Entrem en una nova etapa dins del procés del grup, una mica com RSC. Estem molt contents que hagin comptat amb nosaltres pels actes d'inauguració.


Els actes continuaran dissabte, al punt del migdia, amb la inauguració oficial dels nous estudis de la ràdio i la presentació de la productora municipal de continguts multimèdia. Ja a la tarda, els més petits tindran el seu espai amb l'espectacle familiar 'Sóc un pallasso' de Claret Clown a la plaça Augusta. Els amants de l'esport podran gaudir de les celebracions amb un partit a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau que enfrontarà els treballadors actuals de Ràdio Sant Cugat amb alguns històrics.

Per últim, tant dissabte com diumenge hi haurà una jornada de portes obertes als nous locals del carrer Plana de l'Hospital. L'emissora municipal oferirà durant aquests tres dies una programació especial titulada 'De Sant Jordi a Plana de l'Hospital'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.