El Fiscal en Cap de Rubí es compromet a ajudar els cossos policials de Sant Cugat per acabar amb l'actual inseguretat ciutadana


  • Comparteix:

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, després d'una reunió amb el fiscal en cap de Rubí

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, després d'una reunió amb el fiscal en cap de Rubí

El fiscal en Cap de Rubí s'ha compromès amb l'alcalde de Sant Cugat a incrementar la col·laboració per mirar de resoldre el problema d'inseguretat ciutadana que, des de fa uns mesos, generen un grup de joves amb episodis d'agressions, intimidacions i actes de vandalisme. Així ho ha explicat Lluís Recoder, que havia demanat una reunió amb la fiscalia de Rubí després de veure que aquests joves surten en llibertat ràpidament cada cop que són detinguts.

Tal i com havia demanat l'alcalde de Sant Cugat, aquesta mateixa setmana, Lluís Recoder i l'Intendent en Cap de la Policia Local, Moisés Simón, s'han reunit amb el Fiscal en Cap de Rubí per parlar sobre les agressions, intimidacions i actes de vandalisme que, des de fa uns mesos, estan protagonitzant un grup de joves de la nostra ciutat.

L'objectiu de la trobada era reiterar a la fiscalia de Rubí la preocupació per aquest tema i demanar la col·laboració dels jutjats, ja que són persones que arrosseguen un gran nombre de detencions per part de les policies locals i estatals però que sempre són posades ràpidament en llibertat.

Lluís Recoder ha fet una valoració positiva de la reunió ja que, segons ha explicat, el Fiscal en Cap de Rubí s'ha compromès a col·laborar i ajudar la ciutat de Sant Cugat a resoldre aquest tema.

Lluís Recoder

Aquesta gent ha estat detinguda moltes vegades per les policies local i estatal i quan es posen a disposició judicial els deixen anar a de seguida. I li vam anar a explicar al fiscal la situació d'alarma social i vam obtenir el compromís que ens ajudaria


Cal recordar que els responsables de les policies local i estatal de Sant Cugat ja van enviar, fa unes setmanes, una carta als responsables dels jutjats de Rubí, expressant la seva preocupació per aquest tema.

De la seva banda, la Plataforma contra les Agressions de la nostra ciutat ha recollit més de 1.300 signatures demanant l'adopció de mesures per acabar amb aquesta situació d'inseguretat ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.