Una delegació de la ciutata italiana d'Alba visita Sant Cugat per conèixer la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Una delegació de la ciutat italiana d'Alba visita aquest cap de setmana la nostra ciutat per conèixer com se celebra a casa nostra la diada de Sant Jordi. Els visitants participaran als actes culturals de la festa del llibre i la rosa, i faran un recorregut comentat pel Museu de Sant Cugat. Amb intercanvis d'aquest tipus, la ciutat piemontesa i Sant Cugat continuen avançant cap a un futur agermanament.

Un grup de ciutadans d'Alba -format per membres de la coral de la ciutat, treballadors municipals i acompanyants- arribaran dissabte al vespre a Sant Cugat, convidats per la coral 1975 del Club Muntanyenc i l'Ajuntament. Els visitants seran rebuts oficialment al consistori per la corporació municipal i, diumenge al matí, passejaran pels carrers de la ciutat per conèixer com se celebra a casa nostra la diada de Sant Jordi.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica així l'objectiu d'aquest nou intercanvi.

Lluís Recoder

Un grup de joves de la ciutat piemontesa d'Alba venen a la nostra ciutat a viure exclusivament el Sant Jordi.



Inicialment, la intenció era que la coral de'Alba oferís un concert a la nostra ciutat, convidada per la coral 1975 del CMSC. Finalment, però, això no ha estat possible, perquè una part dels integrants del cor italià no han pogut viatjar. De tota manera, la visita s'ha mantingut, per tal de donar continuïtat a l'intercanvi d'experiències entre la societat civil de Sant Cugat i de la ciutat piemontesa. Aquest tipus d'iniciatives estan destinades a enfortir el camí cap a un futur agermanament entre tots dos municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.