Més de 5.000 persones celebren amb Ràdio Sant Cugat la inauguració dels nous estudis del carrer Plana de l'Hospital


  • Comparteix:

Més de 5.000 persones han participat aquest cap de setmana als actes d'inauguració de la nova seu de Ràdio Sant Cugat, al carrer Plana de l'Hospital. L'emissora municipal engega d'aquesta manera una nova etapa amb l'objectiu de convertir-se en una productora de continguts multimèdia.

Milers de persones s'han volgut sumar, des de divendres i fins diumenge, als actes d'inauguració de les instal·lacions de Ràdio Sant Cugat al carrer Plana de l'Hospital. Els nous locals permetran a l'emissora municipal encetar una nova etapa, convertint-se en una productora de continguts multimèdia que elaborarà productes per ràdio, televisió i Internet. Un programa especial de 20 hores de durada, amb el títol 'De Sant Jordi a Plana de l'Hospital', ha permès seguir minut a minut tots els actes.

El coordinador de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), Xavier Fornells, ha dit que ha estat un cap de setmana 'històric' per a la ciutat.

Xavier Fornells

És un cap de setmana històric per a la ciutat. Hem celebrat la inauguració dels nous locals i la presentació de la productora multimèdia,


Entre els actes del cap de setmana, Fornells ha destacat especialment les paraules del president del CAC qualificant de 'pioner' el projecte multimèdia de Ràdio Sant Cugat i les opinions dels portaveus de tots els partits polítics del consistori, avalant la pluralitat informativa de l'emissora.

Xavier Fornells

Em quedo amb les paraules del president del CAC, que parlava de RSC com a pioners del projecte multimèdia. I amb l'opinió dels portaveus polítics sobre la pluralitat de l'emissora.


Un cop feta l'inauguració dels nous locals, l'OAMCIC enceta una transformació que el convertirà en una productora municipal de continguts audiovisuals. La productora inclou una freqüència analògica de ràdio i una futura freqüència digital, l'elaboracióde continguts televisius per Televisió de Sant Cugat i per a la TDT del Vallès Sud i possiblement altres canals digitals del nostre entorn, i un portal d'Internet i un diari electrònic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.