Els CAPs de Sant Cugat asseguren que l'atenció a les urgències quedarà garantida durant els dos dies de vaga de metges


  • Comparteix:

L'atenció a les urgències mèdiques queda garantides als Centres d'Atenció Primària de la nostra ciutat durant la vaga de metges que comença avui i s'allargarà fins demà. El motiu de l'aturada és la decepció dels facultatius davant l'immobilisme que, segons diuen, demostra la conselleria de Salut pel que fa a les seves reivindicacions laborals. El sindicat de Metges de Catalunya ha convocat dos dies més de protesta per a la setmana vinent.

Al llarg d'avui dimecres i demà dijous, els Centres d'Atenció Primària (CAPs) de la nostra ciutat han garantit els serveis mínims establerts durant la vaga convocada pel sindicat Metges de Catalunya. Els convocants de la protesta asseguren que aquesta nova aturada es manté ja que la conselleria de Salut no ha acceptat la petició dels facultatius de crear un òrgan de decisió permanent, vinculant i exclusiu per a ells.

Segons el director del CAP de Valldoreix, Jordi Jiménez, la vaga es manté per defensar les condicions laborals dels metges catalans.

Jordi Jiménez

La vaga continua defensant les condicions laborals dels mteges, com pacients, salari, entre d'altres.


Jiménez també ha explicat que no es poden anul·lar les visites previstes per aquests dos dies d'aturada, ja que no se sap quins metges seguiran la vaga. Sentim el director del CAP de Valldoreix.

Jordi Jiménez

No es poden anul·lar les vistes ja que no se saben tots els metges que seguiran la vaga. Estan garantits els serveis mínims.


Els serveis mínims, segons ha confirmat Jiménez, comprenen un terç de la plantilla dels dos centres d'atenció primària de la nostra ciutat i totes les urgències mèdiques quedaran garantides.

Recordem que des del sindicat Metges de Catalunya s'han anunciat dues jornades més de vaga previstes pels dies 4 i 5 de maig, la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.