Les inscripcions pels tallers de l'Ateneu es podran fer a partir del dia 16


  • Comparteix:

L'Ateneu Sancugatenc i el Casal del Barri han organitzat més d'una trentena de propostes per aquest trimestre. Aquests espais presenten una oferta molt àmplia, entre cursos i tallers, que toca diverses disciplines com idiomes, balls, informàtica i dibuix, entre d'altres. Les inscripcions s'obren el dia 16, mentre que els socis poden apuntar-se a partir del dia 12.

Després del parèntesi estiuenc, el Casal de l'avinguda Cerdanyola i l'Ateneu de la Plaça Pep Ventura han preparat un gran nombre d'activitats pels ciutadans. La programació prevista fins desembre es divideix en les àrees de coneixements, benestar personal, recursos i expressió.
L'àrea de coneixement inclou cursos de francès i tarot, mentre que el bloc de benestar social es centra en el 'tai-chi' i la risoteràpia. La secció de recursos està dedicada a la cuina i la decoració i l'apartat d'expressió aborda el dibuix i balls, com el country i el tango argentí.
Els usuaris de l'Ateneu i el Casal del Barri disposen d'altres serveis com l'alternoteca, la xarxa ciutadana d'entitats i el Col·lectiu de Voluntariat Social, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.