La web de l'Ajuntament s'emporta la setena posició en un estudi sobre les webs dels ajuntaments de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

La valoració de la web municipal ha millorat en 2 posicions respecte l'any passat

La valoració de la web municipal ha millorat en 2 posicions respecte l'any passat

La web de l'Ajuntament ha aconseguit la setena posició dins del rànking que elabora la pàgina electrònica 'La web de los ayuntamientos', millorant així en dues posicions la valoració de l'any passat. Aquesta pàgina analitza un total de 120 indicadors com el disseny, la facilitat de navegació o la gestió administrativa on-line, de les webs dels ajuntaments de ciutats espanyoles de més de 30.000 habitants.

El lloc web de l'Ajuntament, www.santcugat.cat, ha assolit enguany la setena posició dins del rànking que elabora la pàgina electrònica 'La web de los ayuntamientos', millorant el novè lloc aconseguit en la passada edició.

La regidora de comunicació, Marta Subirà ha valorat positivament haver millorat aquesta posició dins la llista i s'ha mostrat molt satisfeta perquè es tracta d'una web que té en compte una sèrie de criteris objectius com l'accessibilitat o el volum d'informació.

Marta Subirà

Hem conegut aquesta notícia a través de correu electrònic i hem millorat la novena posició de l'any passat. És una satisfacció perquè valora les webs de les ciutats de més de 30.00 habitants en funció d'una sèrie de criteris objectius.


Concretament, el rànking analitza un total de 120 indicadors, entre els quals destaquen el disseny del web, facilitat de navegació, la gestió administrativa on-line, el dret del ciutadà a ser informat i escoltat o l'impuls del web en la vida associativa ciutadana. Segons aquests criteris la web de l'Ajuntament ha obtingut una puntuació de 6,11 sobre 10.

Marta Subirà ha volgut remarcar també la tasca que s'ha fet durant tot l'any per millorar la web i l'atenció a la ciutadania. En aquest sentit ha dit que s'ha fet un esforç molt important que no ha de passar desapercebut.

Marta Subirà

Hem estat treballant més d'un any i sovint la gent no és conscient de tota la feina que hi ha al darrera quan veu una web.


Pel que fa a futures millores, des de l'Ajuntament s'està treballant perquè la ciutadania pugui accedir a la web per perfils personalitzats. D'aquesta manera, si ara només hi ha un tipus d'usuari general, s'espera que properament s'hi accedeixi segons el grup al que pertanyi el ciutadà, com per exemple :e 'infants', 'joves', famílies', 'dones, 'gent gran' o 'nouvinguts'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.