L'arranjament de Can Gatxet genera polèmica entre les associacions de veïns de Mira-sol


  • Comparteix:

Les entitats veïnals rebutgen la proposta de l'associació de Propietaris i Veïns de fer-hi una zona esportiva

Les entitats veïnals rebutgen la proposta de l'associació de Propietaris i Veïns de fer-hi una zona esportiva

L'arranjament del Bosc de Can Gatxet ha estat motiu de polèmica entre les associacions veïnals en el darrer consell de districte de Mira-sol. Després que 4 de les 5 entitats veïnals acordessin destinar els 165.000 euros de lliure disposició del pressupost municipal a arranjar el bosc i la font d'aquesta zona, l'Associació de Propietaris i Veïns del districte ha proposat ara construir-hi una zona esportiva. Aquesta opció ha estat rebutjada per la resta de col·lectius. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient s'ha compromès a convocar una reunió per concretar el projecte i recollir les aportacions veïnals.

En el consell de districte del febrer, totes les associacions de veïns, excepte l'Associació de Propietaris i Veïns de Mira-sol -que estava absent- van decidir destinar els 165.000 euros de lliure disposició a l'arranjament de la font i el bosc de Can Gatxet.

Ara, aquesta entitat ha fet una contraproposta i aposta per construir en aquest espai un equipament esportiu respectuós amb la font i el bosc de la zona.

Escoltem Lluís Valle, vocal de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mira-sol, en una intervenció en el consell de districte d'aquest dimarts.

Lluís Valle

Fèiem aquesta proposta per usar l'espai per a equipaments esportius.


La proposta però no ha estat ben rebuda per la resta d'entitats veïnals ni tampoc per alguns dels assistents al consell de districte, que han mostrat la seva oposició a l'alternativa. A més, també han criticat que aquesta associació presentés la proposta a l'equip de govern sense fer-ho saber a les altres entitats.

De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que s'ha demanat a diverses empreses que presentin pressupostos per arranjar la zona. Pomar ha reconegut que hi van haver problemes en la darrera convocatòria del grup de treball per debatre aquest tema, ja que no va arribar a totes les entitats, i s'ha compromès a convocar una nova reunió en uns 15 dies per començar a concretar el projecte.

Eduard Pomar

En quinze dies, esperem fer una altra reunió del grup de treball per concretar el projecte ja amb pressupostos sobre la taula.


Les associacions de veïns de Mas Gener i del Carme han avançat que no donaran suport a l'arranjament fins que no es doni a conèixer el projecte, i han lamentat que no els arribés la convocatòria de la darrera reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.