El president del CPA fa un bon balanç dels seus 6 primers mesos de mandat i destaca l'augment de socis


  • Comparteix:

El president del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez, compleix sis mesos al capdavant de l'entitat amb un augment d'una vuitantena de socis i amb la voluntat de continuar obrint-se als més joves. D'altra banda, el CPA està preparant ja la festivitat de la Cruz de Mayo, el proper dia 14, que serà la última que se celebrarà a l'actual seu de l'entitat.

En el que porta de mandat el nou president del CPA, Antonio Rodríguez, l'entitat andalusa ha registrat d'alta a vuitanta-dos socis. Una xifra que el mateix president ha valorat molt postivament als micròfons del magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Antonio Rodríguez

estic molt content perquè des de que sóc president s'han donat d'alta 82 socis nous


Rodríguez ha explicat també que el CPA està preparant ja la celebració, el proper 14 de maig, de la festivitat religiosa de la Cruz de Mayo. En l'edició passada, els actes van quedar deslluïts a causa de l'excessiu pol·len que es va concentrar al pati de l'entitat. És per això que, amb la col·laboració de l'Ajuntament, enguany l'entitat ha podat els arbres del recinte.

Aquesta serà, a més, una celebració molt especial ja que, en principi, serà la darrera que celebrin a l'actual seu. Així ho ha assegurat el mateix Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Seguirem les tradicions de sempre, en una jornada especial peruè serà la última a la nostra seu


Recordem que està previst que les obres de la futura seu de l'entitat estiguin acabades el proper mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.