Comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals


  • Comparteix:

Aquest dimarts ha començat el termini per fer les preinscripcions a les escoles bressol municipals. Fins el dia 16 les famílies que hi estiguin interessades poden presentar la seva sol·licitud a l'Oficina Municipal d'Escolarització o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, l'OAC. El 2 de juny es publicarà la relació d'alumnes admesos i les matricules es formalitzaran entre el 15 i el 21 de juny.

Les famílies santcugatenques que estiguin interessades en sol·licitar una plaça per alguna de les escoles bressol municipals poden fer-ho des d'aquest dimarts i fins el proper dia 16.

A partir d'aquí, el dia 23 de maig es publicaran les relacions baremades de l'alumnat i s'obrirà un termini de reclamació que anirà del dia 24 al dia 26 de maig, ambdós inclosos. La llista definitiva d'alumnes admesos es farà pública el dia 2 de juny, i la formalització de les matrícules es farà efectiva entre el 15 i el 21 de juny.

La tineta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé explica quina és la disponiblitat de places a la nostra ciutat.

Àngels Solé

Hem ofertat 170 noves places i esperem que totes quedin agafades. De moment encara és aviat per indicar la tendència d'ocupació.


Per demanar informació i fer les sol·licituds, els pares i mares poden adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització, ubicada a la Casa Mónaco, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o a les oficines dels districtes, a la Floresta i Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.