La meitat de metges dels CAPs secunda la vaga de facultatius


  • Comparteix:

La vaga continua aquest dijous, després que les reunions per desencallar la protesta no hagin permès arribar a un acord

La vaga continua aquest dijous, després que les reunions per desencallar la protesta no hagin permès arribar a un acord

Gairebé la meitat de metges dels CAPs de Sant Cugat ha secundat aquest dimecres la jornada de vaga. La protesta continua aquest dijous, després que la reunió entre patronals sanitàries, el Sindicat de Metges i el departament de Salut hagi acabat sense un acord.

Segons dades del grup Mútua de Terrassa, el 44% dels facultatius dels dos centres de la ciutat s'han sumat a la jornada de vaga.

Tot i això, el director del CAP de Sant Cugat, Carles Martí, ha afirmat que ja jornada s'ha viscut sense incidències i que els dos CAPs han ofert els serveis mínims en l'àmbit de medicina general i pediatria.

Carles Martí

A hores d'ara no hi ha hagut cap incidència. S'han garantit els serveis mínims corresponents.


La vaga continua convocada per a aquest dijous ja que la reunió que han mantingut aquest dimecres les patronals sanitàries, el Sindicat de Metges i el Departament de Salut ha acabat sense acord després del rebuig sindical a la proposta de mediació presentada pel departament de Treball.

Segons el sindicat, el document presentat per Treball no fa referència a la creació del consell de la professió mèdica, un punt que ja havia estat acordat, i no reconeix la universalitat de la professió. La reunió ha acabat sense que s'hagi fixat una nova data per reprendre les negociacions. Per tant, es mantenen les convocatòries de vaga per avui i per dimarts i dimecres de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.