Les Barraques 2006 podrien celebrar-se al Parc de l'Arborètum, segons la comissió organitzadora


  • Comparteix:

Les barraques que l'any passat van ser denunciades per vendre alcohol a menors enguany no podran vendre cap beguda alcohòlica

Les barraques que l'any passat van ser denunciades per vendre alcohol a menors enguany no podran vendre cap beguda alcohòlica

Les Barraques de Festa Major es faran els dies 29 i 30 de juny i l'1 de juliol, i podrien ubicar-se al Parc de l'Arborètum, segons consta a la documentació que la comissió organitzadora ha penjat a Internet. Les cinc entitats que l'any passat van ser denunciades per vendre alcohol a menors seran declarades 'barraca 0'0' i no podran vendre cap beguda alcohòlica. El lema d'enguany serà 'Especulació i accés a la vivenda'.

La Comissió de Barraques ha penjat a Internet les actes de les reunions preparatòries per a les Barraques 2006. Segons consta a la documentació, enguany se celebraran al Parc de l'Arborètum, darrere del Teatre-Auditori, i sota el lema 'Especulació i accés a la vivenda'. De moment, una quinzena de col·lectius ja han manifestat l'interès de muntar una barraca aquest any.

Un dels principals acords de l'última reunió de la Comissió de Barraques, celebrada el 6 d'abril, estableix mecanismes de sanció per a les cinc entitats que l'any passat van ser denunciades per vendre alcohol a menors. En concret, aquestes entitats es convertiran en 'barraca 0'0' i no podran vendre cap tipus de beguda alcohòlica.

La propera reunió de la Comissió de Barraques és l'11 de maig i té previst tractar la imatge d'aquesta activitat i els tràmits administratius per participar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.