Ràdio Sant Cugat s'ha sumat als actes de la Segona Setmana de la Solidaritat


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat s'ha sumat aquest divendres a la Segona Setmana de la Solidaritat amb l'emissió d'un programa especial. En l'espai, han intervingut, entre d'altres, el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres; el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, i representants de l'Ateneu i la Xarxa de Consum Solidari. L'emissora municipal oferirà aquest diumenge connexions en directe amb la 4a edició del Dia de l'Esperança, organitzada per Intermón-Oxfam.

L'informatiu Primera Plana ha repassat els continguts de la Setmana Solidària que tindran lloc aquest cap de setmana. Aquest espai també ha inclòs una connexió amb l'Ateneu Santcugatenc, que acull una mostra de retrats a favor de la Declaració dels Drets Humans.

La tertúlia del magazín Sant Cugat a Fons també s'ha centrat en la solidaritat. L'espai ha comptat amb la presència del president de la fundació Justícia i Pau, Arcadi Oliveres; el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, i representants de l'Ateneu i la Xarxa de Consum Solidari.

Toni Ramon destaca el compromís del consistori amb la solidariat a través de destinar l'1% del pressupost municipal.

Toni Ramon

L'àrea de Solidaritat destina l'1% del pressupost municipal a projectes.


L'emissora municipal també oferirà aquest diumenge connexions en directe amb la 4a edició del Dia de l'Esperança, organitzada per Intermón-Oxfam.

La responsable d'aquesta ONG a Sant Cugat, Mari Creu Moya, destaca que la diada s'engloba amb la Segona Setmana de la Solidaritat.

Mari Creu Moya

Hem pogut encabir el Dia de l'Esperança en els actes de la Setmana Solidària.


Amb l'emissió d'aquest programa, Ràdio Sant Cugat continua la seva aposta per apropar la vida associativa a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.