Continua en estat greu el supervivent de l'accident de trànsit d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Continua en estat greu l'únic supervivent que viatjava en el vehicle que ha patit un accident aquest cap de setmana. Aquest matí, s'ha enterrat la segona de les víctimes mortals de Sant Cugat. L'accident de trànsit va tenir lloc la matinada de divendres a dissabte a la carretera BV-1414, que va cap a Bellaterra i l'autopista AP-7.

Un BMW de gamma esportiva va sortir de la carretera la matinada de divendres a dissabte i es va precipitar cap a les vies del tren de la línia de RENFE Papiol-Mollet. Tres dels quatre ocupants del cotxe van morir a conseqüència de l'accident. El quart ocupant continua a hores d'ara ingressat en estat greu a l'Hospital Parc Taulí.

L'alcalde Lluís Recoder ha assistit aquest matí a l'enterrament d'una de les víctimes.

Lluís Recoder

És un accident terrible que ha costat, de moment, la vida de 3 joves i n'hi ha un altre que està en una situació gravíssima. És una d'aquelles coses que sempre penses com es podria haver evitat i una vegada més vull fer una crida a la prudència al volant


A hores d'ara s'estan investigant les causes de l'accident, que podria haver estat provocat per un excés de velocitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.