L'Associació contra el Càncer recapta més de 20.000 euros en el sopar benèfic anual


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha reunit més de 350 persones en el sopar benèfic que es realitza cada any. Després del sopar, la tómbola i la subhasta, que han servit per recaptar més de 20.000 euros, també s'han conegut els guanyadors de les cinc beques de 18.000 euros destinades a investigadors d'aquesta malaltia.

La Masia de Can Magí s'ha engalanat aquest dissabte a la nit per acollir el tradicional sopar benèfic que serveix per recaptar fons per a la investigació mèdica i per oferir assistència als malalts.

Escoltem la presidenta de la delegació santcugatenca de l'AECC, Marta Martí.

Marta Martí

Un any més hem organitzat aquest sopar, que ja és una tradició aquí Sant Cugat. L'objectiu és recaptar fons per combatre aquesta malaltia.


Aquest any, a més, l'acte ha tingut un moment especial, que és quan s'han conegut els guanyadors de les cinc beques que l'Associació concedeix per fomentar la investigació.

Escoltem Martí.

Marta Martí

Aquest any és una mica especial perquè donarem cinc beques de 18.000 euros a cinc investigadors del càncer.


Els guanyadors han estat tres doctors de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, Elías Campo, Vanessa Almendro i Blanca Farrús, la doctora de l'hospital Materno-Infantil de la Vall d'Hebrón Soledad Gallego i la doctora de la Fundació IMIM de l'Hospital del Mar Blanca Espinet.

Entre les donacions, els beneficis a partir del preu del sopar, que era de 65 euros, i els diners que s'han obtingut gràcies a la tómbola i la subhasta, enguany l'associació ha recaptat més de 20.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.