600 alumnes visitaran una exposició sobre el consum de tabac


  • Comparteix:

600 alumnes d'ESO de Sant Cugat visitaran l'exposició 'La visió de Yukiyú'. La mostra pretén fer reflexionar els estudiants sobre els riscos del consum de tabac. La seu del Club Muntanyenc acollirà la iniciativa, oberta a tots els públics, fins al 26 de maig.

La mostra recull la visió que tenen de l'actual consum de tabac dos esperits del mil·lenari poble taí. Aquest poble va utilitzar la planta amb finalitats terapèutiques i espirituals durant més de 8 mil anys.

L'exposició s'adreça a tots els públics, però en especial a l'alumnat de primer cicle d’ESO. Les visites dels grups d'estudiants s’acompanyen d'una fitxa didàctica perquè reflexionin per escrit sobre el consum de tabac.

A més, els visitants poden rebre atenció personalitzada, confidencial i gratuïta sobre el consum de tabac.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, explica que la mostra s'emmarca dins l'Heura, el pla de drogues i comportaments de risc de Sant Cugat aprovat recentment.

Enric Tomàs

Aquest mostra s'engloba en el pla l'Heura, que recull les accions contra els comportaments de risc de la ciutat.


'La visió de Yukiyú' és una iniciativa de l'associació Grup Associat pels Serveis de Salut (GASS). La mostra està finançada per l’Agència de Salut Pública de l'Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.