La farmacèutica Boehringer Ingelheim convoca el 20è premi al periodisme en medicina


  • Comparteix:

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha convocat la vintena edició del premi al periodisme en medicina, el guardó més antic d'aquestes característiques a tot l'Estat espanyol. Dotat amb 24.000 euros, el premi reconeix des de l'any 1985 els treballs publicats que hagin contribuït a millorar el coneixement de la població sobre salut i qualitat de vida.

En les 19 edicions passades, en les quals hi han participat més de 1.500 periodistes, Boehringer Ingelheim ha guardonat una quarantena de professionals de l'àmbit de la premsa escrita, la ràdio i la televisió.

La convocatòria 2006 ja s'ha obert, en les dues categories de treballs en premsa escrita i en mitjans audiovisuals. Els interessats poden presentar les seves obres a través d'Internet, a l'adreça www.premioperiodistico.com. Poden presentar-se al certamen tots aquells articles, reportatges o treballs que hagin estat publicats o emesos en algun mitjà de comunicació de l'Estat entre l'1 de maig del 2005 i el 30 d'abril d'enguany.

Els finalistes es coneixeran a l'octubre i l'acte de lliurament de premis es farà al novembre al Museu Reina Sofia de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.