La Xarxa Solidària convoca un concurs per trobar logotip i donar-se a conèixer


  • Comparteix:

La Xarxa Solidària ha convocat un concurs per a la creació d'un logotip que serà la imatge representativa d'aquesta plataforma de ciutadans i entitats que treballen per la solidaritat. Amb aquesta iniciativa, la Xarxa vol obrir-se més a la ciutat i donar a conèixer la seva tasca, tant en l'àmbit de sensibilització com en la contribució a les polítiques municipals de cooperació.

El concurs de logotips està obert tant a professionals com a artistes novells i estudiants de disseny o arts plàstiques, i les obres presentades poden ser individuals o col·lectives. Les bases demanen que els treballs siguin originals i inèdits i que admetin la reproducció en color i blanc i negre. El disseny guanyador rebrà un premi de 300 euros en metàl·lic.

Una de les responsables de la Xarxa Solidària, Marga Julià, explica l'objectiu de la convocatòria d'aquest concurs.

Marga Julià

Tenir una imatge que ens indentifiqui sempre va bé. De pas, aprofitem per donar a conèixer la Xarxa Solidària a la ciutat.


La sensibilització ciutadana i la col·laboració amb l'Ajuntament en la definició de les polítiques municipals de solidaritat i cooperació són les principals tasques de la Xarxa, formada per una vintena de persones i col·lectius. Ho explica Marga Julià.

Marga Julià

Intentem fer una feina conjunta entre ciutadans i entitats per organitzar actes de sensibilització. A més, contribuïm a definir les polítiques municipals de cooperació.


Les propostes per al concurs de logotips de la Xarxa Solidària es poden presentrar fins el 14 de juny a la Casa de Cultura. També a través del correu electrònic xarxasolidaria@gmail.com, indicant a l'assumpte 'Concurs Logo Xarxa Solidària'. Els concursants hauran de lliurar el disseny juntament amb les dades personals de l'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.