El CPA celebra diumenge l'última Cruz de Mayo a l'actual seu


  • Comparteix:

Els socis del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat commemoren aquest diumenge, un any més, la festa de la Cruz de Mayo. L'entitat espera que enguany no hi hagi problemes amb el pol·len dels arbres, com va passar en l'edició passada. Una missa i una actuació del cos de ball del centre són algunes de les activitats destacades d'una celebració que s'espera que sigui la última a l'actual seu.

Un any més, els santcugatencs podran gaudir al CPA de la festivitat religiosa d'arrel andalusa de la Cruz de Mayo. Per al president de l'entitat, Antonio Rodríguez, aquesta és una de les festes més importants per a la comunitat andalusa, i per aquest motiu s'han organitzat diversos actes que inclouen una missa 'rociera', l'actuació dels joves de l'entitat i el tradicional vi d'honor.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora, Rodríguez ha explicat també que enguany no hi haurà problemes amb el pol·len, com va passar l'edició anterior, ja que s'han podat els arbres del pati de la seu, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Antonio Rodriguez

L'any passat no es va fer lapoda a temps, però aquest any amb l'ajuntament hem podat els arbres.


Pel que fa a l'organització de la festivitat, Rodríguez ha destacat que tots els socis de l'entitat s'han abocat en la preparació de la festa.

Aquesta edició de la Cruz de Mayo serà l'última que se celebrarà a l'actual seu i per aquest motiu, la decoració serà diferent que els anys anteriors. I és que des de l'entitat s'espera que entre els mesos d'octubre i novembre d'aquest any el CPA estigui instal·lat al seu nou edifici, actualment en construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.