Els Castellers celebren el seu desè aniversari aquest dissabte amb una gran festa popular


  • Comparteix:

La colla local farà una cercavila i una actuació castellera, seguides d'un sopar popular i un concert

La colla local farà una cercavila i una actuació castellera, seguides d'un sopar popular i un concert

Els Castellers de Sant Cugat han celebrat aquest dissabte el seu desè aniversari amb una gran festa popular que ha inclòs des d'una cercavila i una actuació castellers fins a una botifarrada popular i un concert gratuït a la plaça d'Octavià. D'aquesta manera, la colla local ha volgut celebrar amb la ciutat els seus primers 10 anys d'història i també ha començat a escalfar motors de cara a assolir l'objectiu dels castells de 8, si pot ser per la Festa Major.

La celebració dels 10 anys dels Castellers de Sant Cugat arriba aquest dissabte a un dels seus punts àlgids amb una festa popular oberta a la ciutadania.

Els actes començaran a dos quarts de set de la tarda a la plaça Doctor Galtés, amb una cercavila de castells que comptarà també amb la presència dels Caparrots, els Geganters i el grup Kimbala. La comitiva anirà fins a la plaça d'Octavià, on al punt de les vuit del vespre hi haurà una actuació castellera. Ja a les nou de la nit, al colla local farà una botifarrada popular, seguida d'un concert a càrrec dels santcugatencs 'Incombustibles' i de l'Orquestra Alternativa de Manresa.

Aquesta celebració coincideix, a més, amb la campanya '4 de 8' que estan fent els camises verdes per assolir el repte d'aixecar castells de 8 de cara a la Festa Major. Amb aquesta finalitat, la colla ha preparat un seguit d'assajos extraordinaris i intentarà atreure també ciutadans i entitats perquè col·laborin en aquesta fita. Així ho ha explicat un dels caps de colla, Marc Maimó.

Marc Maimó

Tenim intenció de contactar amb diferents entitats per proposar-los que vinguin a veure'ns algun assaig puntual per si el dia de la Festa Major ens volen ajudar. Creiem que si aconseguim il·lusionar no només la colla sinó també l'entorn, estem força convençuts que ho podrem fer


Des dels castellers apunten però que, en cas de no poder fer castells de 8 per la Festa Major, hi ha altres ocasions indicades com el concurs de Tarragona o el proper acte de celebració dels 10 anys de la colla, previst per al 22 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.