Èxit de participació al 25è aniversari de l'Institut Leonardo Da Vinci


  • Comparteix:

Prop de 300 persones han assistit aquest dissabte tarda a la celebració del 25è aniversari de l'Institut Leonardo Da Vinci. L'acte, que ha reunit a professorat, pares i alumnes del centre, ha consistit en una mostra fotogràfica, una projecció audiovisual i un berenar obert a tothom.

L'Institut Leonardo Da Vinci ha celebrat aquest dissabte un acte per commemorar els seus 25 anys com a centre docent a Sant Cugat. La celebració ha consistit en una mostra fotogràfica sobre els 25 anys de l'institut i en una projecció audiovisual que, sota el nom '25 anys fent punta', recollia la història del centre. L'acte ha finalitzat amb un pica-pica obert a tots els assistents.

La directora de l'IES Leonardo Da Vinci, Assumpció Tor, s'ha mostrat molt contenta amb aquesta celebració i ha destacat la labor del centre.

Assumpció Tor

Com tots els instituts fem com millor podem. Fins el moment som els únics que fem formació professional. Procurem ser molt acollidors i continuem en aquesta línia.


A l'acte no hi ha faltat la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, que ha fet una valoració molt positiva dels 25 anys del Leonardo com a institut i ha destacat la pràctica de valors que es fomenta al centre.

Àngels Sole

Jo voldria destacar un aspecte del Leonardo ja que és un dels instituts que ha fomentat més els valors, de respecte a tot el que els hi envolta.


Molts dels assistents a la jornada han estat exprofessors del centre o pares d'alumnes. Tots ells s'han mostrat molt satisfets amb la tasca que ha realitzat l'Institut al llarg d'aquest quart de segle.

Professors i pares

El centre ens ha donat moltes garanties. M'he trobat molt a gust treballant aquí i sempre m'he sentit molt acollida en aquest centre.


Els actes també han comptat amb un sopar del professorat i exprofessorat del centre que va tenir lloc el divendres a la nit.

Pel que fa al futur, l'Institut està pendent d'ampliar el centre, tot i que la Generalitat encara ha d'autoritzar l'inici de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.